dinsdag 28 juni 2011

nog te goed

de foto's van de voorjaarsvakantie in de Camargue.
het is al weer een poos geleden. Tweede en derde week van april om precies te zijn. Het leek ons dat er goed gefietst kon worden in die streek. Wel dat kon ook wel maar je was er snel uitgefietst.
Onderweg hebben we weer overnacht op een plek waar we al eens eerder geweest zijn.
Foto's van de eerste dagen houden jullie nog te goed. Ik ben de kabel van één camera kwijt. Wat ik ook niet kan vinden is het schriftje waar ik de wetenswaardigheden en gebeurtenissen in neerpen. Dus deze keer een miniem verhaaltje.
nadat we bij de kust aangekomen waren hebben we de hoop op eencamping aan het strand opgegeven. Overvol, dikke hekken en heel toeristisch. We zijn naar het platte land gevlucht en een leuke boerencamping gevonden. Er stond nog een belgisch echtpaar en verder was alles leeg. Dat zou wel veranderen maar dat wisten wij toen nog niet. De camping lag vlak bij het stadje Aigues-Mortes. Best een leuk stadje hoor, maar wat een toeristen.
Een impressie van het stadje tijdens de middagrust.De eigenaresse van de speelgoed winkel werd erg boos toen wij foto's wilden maken. Mocht absoluut niet. Waarom zet je dan in hemelsnaam het spul op straat?

eerst zo ver, later verder!

Geen opmerkingen: