donderdag 16 september 2010

Probsteizella

28 augustus 66 km

terug naar de auto


Op de heenreis leek het een geweldige camping. En hoe viel het tegen.......... we waren er op de verkeerde dag.
Grote tenten voor jongeren die de hele dag op de rivier waren geweest en 's avonds een kampvuur willen. Dus een plekje zoeken er zo ver mogelijk vandaan.
Dat werd de parkeerplek voor de auto's. Maar die waren er amper en wij stonden er best. Het was veel commerciëler dan we gewend waren. Bovendien was er een feestje, en het personeel was het overzicht een beetje kwijt. Kan gebeuren. Voor kinderen was het een walhalla bij het restaurant. Speeltuin, kinderboerderij, manege, ze konden alle kanten uit!
Tijdens onze maaltijd werden we bediend door een jongeman die erg zijn best deed.
Toen Rein naar voren ging om af te rekenen wilde de jongeman hem helpen maar hij werd daar toch onbehoorlijk afgesnauwd door een serveerster...hij mocht dat blijkbaar niet doen. jammer.
Er liep ook een koppel zwanen met jongen. Die kwamen eens kijken wat onze tent te bieden had. Komisch hoor, alsof we thuis waren.
Over de tocht valt niet veel te vertelllen. Het miezerde en we hadden het al op de heenweg gezien. Wel foto's genomen van die steeltjes met oranje bolletjes. We hebben nog steeds geen idee wat het zijn. Alleen dat ze hier in het gelderse hout ook staan.
Grappig was wel dat we voor een hoosbui in het zelfde bushokje geschuild hebben als op de heenreis. Vlakbij hörsel.
We hebben prima geslapen, jammer alleen van de regen. Om 9 uur 's morgens lagen we nog in de slaapzak. Meestal zitten we dan op de fiets.
Nog 15 km naar de auto!

3 opmerkingen:

Dwaallicht zei

Moet heel erg lachen om die flitsende slippers die je aan hebt. Ze geven bijna licht!

Marian zei

Leuk, al die zwanen bij jullie tent en ik zag ook een lekkere grote bak koffie voorbijkomen. Jammer van al die regen, maar je foto's zijn in ieder geval weer ptrachtig. En die rode dingetjes ken ik ook niet.

lenie zei

Hoi Tineke, wij hebben ooit ook die plant in de tuin gehad maar zou niet weten hoe ze heten die bessen zijn giftig daarom hebben wij hem eruit gedaan. Hier wonen veel kleine kinderen... Leuke foto's ik geniet van al jou verhalen...