donderdag 13 augustus 2009

Bij Apeldoorn rechtdoor

25

Een heel andere route dan anders. Richting Osnabrück en dan via Bielenfeld, Paderborn richting Dresden. Twee keer een kleine file bij wegwerkzaamheden.
Wel reden we dikke regenbuien tegemoet.
Volgens Rein zouden er in Bautzen campings zijn. Nou niks gezien. Wel zagen we richting Zittau in de buurt van Oppach ineens een bord waar Zeltplatz opstond. Bij één of andere stube. Toch maar eens kijken. Jawel hoor we mochten in de tuin staan. Er was ook nog een Ferienwohnung beschikbaar. Met het ook op de regen kozen we daar voor. Er was verder geen kip en de mensen allervriendelijkst. Ze waren daar alleen in het weekend want door de week waren ze in Leipzig waar de dame een Gasthof had.
Het was er erg komisch! Het eerste wat ik zag was het zigeunermeisje aan de muur. Ik wist niet dat ze nog bestonden. Verder wilde ik een paar glazen omspoelen in de "keuken". De waard raakte lichtelijk in paniek. Er kwam wel water uit de kraan maar dat liep zo het kastje eronder in. Was nog niet aangesloten. Ja, weet ik veel?
Als we naar buiten willen moeten we via de bar of door een deur die naar de straat leidt. Morgen gaan we een camping opzoeken en daar dan een paar dagen blijven. Beetje infietsen enzo.

1 opmerking:

Marian zei

Leuk om weer zo'n schilderij te zien, ben je ook niet dat huilende jongetje tegengekomen ;-)Ondanks de regen mooie foto's.