dinsdag 2 september 2008

Kaum nennenswerte Steigungen

Strausberg


Ja dat staat echt in het boekje over de route van vandaag. Ik denk dat de lui die dit traject hebben beoordeeld een auto hadden bij het vaststellen van de route. Vast geen fiets met volle bepakking. Werkelijk allemaal lange heuvels. Je kijkt naar een punt waarvan je denkt dat het het hoogste punt is, ben je daar komt er nog een hoger punt. Kapot waren we. Komt ook omdat we de hele middag in de regen hebben gereden en de zadelpijn onverminderd voort duurt.
We zitten nu in een pension in Strausberg. Hebben we met veel moeite kunnen vinden, ook hier bijna alles vol. Ja een hotel van 145 euro, maar dat gaan we niet doen.
Jammer dat we maar 1 nacht kunnen blijven anders waren we zondag pas verder gegaan. Er wordt nog steeds regen voorspeld.
Maar ook nu geldt: We zien wel!!!!!!!!
Weinig foto's genomen vandaag. Kan niet altijd, De talloze roodstenen gebouwen en huizen die volledig krotten zijn geworden....mooie plaatjes maar als we er langs komen rijden we meestal op kinderkopjes. Kan ik geen foto maken en Rein wil er zo snel mogelijk overheen laat staan stoppen.
Toen ik vanmorgen wakker werd dacht ik even: "Thuis is het ook leuk". Ach, morgen ziet het er weer heel anders uit!

Geen opmerkingen: