woensdag 10 september 2008

Bad Liebenwerda

bad liebenwerda


Nog eens ruin 60 km tegen de wind in.......heb er eigenlijk wel wat genoeg van. Misschien was de route wel mooi maar we hadden al die tijd stevige wind tegen. Na al die dagen gaat dat knap vervelen. Het waren lange rechte stukken....Uiteindelijk kwamen in dit dorpje en er was nog een appartement vrij..........Eerst over het spoor met een echt spoorhuisje. Geloof het of niet maar bovenin stond een man de spoorbomen omhoog te draaien...echt dat heb ik in mijn jeugd in Soest voor het laatst gezien!
Toen we bij de ferienwohnung kwamen waren we sprakeloos. Zo kneuterig, zo gezellig, zo warm. We zouden het helemaal nooit zelf zo inrichten maar we hebben meteen een nacht bijgeboekt!!!
We mochten alles......in de tuin, bbqqen als we dat wilden, van het zwembad gebruik maken......De foto's vertellen hun eigen verhaal. Een vijver met vissen, Een voliere, en achter een grote "geheime"eigen tuin waar we ook mochten zitten.
En wat dacht je wat.'s avonds kwam er een basset hound even polshoogte nemen. Die was van andere gasten maar ik vind zo'n hond zo leuk.
De volgende dag hebben we heerlijk geklungeld, het dorp bekeken. Daar waren we zo mee klaar trouwens, maar een stukje gewandeld, buiten gezeten, bekeken hoe de hockeydames van Argentiniƫ wonnen.
Ook dit is vakantie!

Geen opmerkingen: